روزهای زندگی

روزهای زندگی

وبلاگی برای بروز افکار من. برای بیان دیدگاههای من.
روزهای زندگی

روزهای زندگی

وبلاگی برای بروز افکار من. برای بیان دیدگاههای من.

سخنی با عشقم

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.

خدایا شکرت.

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.

فکری ام

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.

صنعت پوشاک

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.

سوری جان مادر شدنت مبارک

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.

بیکاری و بی حوصلگی

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.

پیدا شدن جسد شهید

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.

تو میان لبخندهای یک روز بارانی

بین قطعیت تکه های امیدواری

میان برگ ریزان نومیدی ها

در هیاهوی شکفتن انار

در حضور سیب

طلوع خواهی کرد

و بر ذهن من امیدواری خواهی بارید....

آشپزی مرضی

آش دوغ

مواد لازم :

دوغ محلی

برنج نیم دانه

آب

نمک

کمی زردچوبه در صورت تمایل

پیاز داغ

طرز تهیه :

ابتدا دوغ محلی را به این شیوه درست می کنیم. ماست محلی که تقریبا ترش شده را به هم میزنیم و نمک و پونه و کرفس کوهی و موسیر و چند حبه سیر کوبیده را  داخل آن میریزیم. ماست با این محتویات باید چند روز بماند تا مزه سبزیجات معطر را به خود بگیرد.

بعد آن را خیلی هم میزنیم و در آن آب میریزیم. حالا دوغ ما آماده است.

برای آش دوغ برنج نیم دانه  را با کمی آب میگذاریم بپزد در حدی که برنج نرم شود. بعد دوغ و نمک  و کمی زردچوبه را در آن میریزیم. مدام هم میزنیم تا به جوش بیاید. بعد که بجوش آمد شعله را کم می کنیم تا آش غلیظ بشود و لعاب برنج از آن خارج شود.

بعد در ظرف میکشیم و آن را با پیاز داغ تزئین میکنیم.

  

ترشی بنه

مواد لازم :

بنه کوهی

سرکه

نمک

فلفل

طرز تهیه :

بنه ها رو می شوییم و خشک میکنیم. بعد در ظرف شیشه ای ریخته و روی آن نمک و فلفل و سپس سرکه میریزیم. میگذاریم 2 هفته در جایی بدور از نور و گرما بماند. بعد از 2 هفته قابل سرو است.

  

ترشی لیته تمری (  ترشی بندری )

مواد لازم :

بادمجان کوچک و شیرین

خیار سبز

سیر

فلفل تند قلمی

نمک

ادویه ترشی

تمر هندی سیاه بدون هسته

سرکه

طرز تهیه :

بادمجان  و خیار سبز  و سیر و فلفل تند را شسته و خشک میکنیم. بعد آنها را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. بعد تمر  بدون هسته را در سرکه حل میکنیم . این مواد را در قابلمه گذاشته و سرکه و تمر را روی آن میریزیم و بعد میگذاریم 5 دقیقه روی حرارت بجوشند. بعد که مواد سرد شد نمک و ادویه ترشی را به  آن اضافه میکنیم. بعد در ظرف میریزیم و به مدت 2 هفته در جای تاریک بدور از گرما و نور قرار می دهیم.  بعد از 2 هفته قابل سرو است.

نکته: باید برای 4 لیتر سرکه 100 گرم تمر استفاده کرد. چون بیشتر از آن ترشی را غلیظ و بدمزه میکند.

  

خوراک مرغ و سبزیجات

مواد لازم :

مرغ

هویج

فلفل دلمه

سیب زمینی

پیاز

گوجه

نمک

زردچوبه

فلفل سیاه

دارچین

زعفران

لیموسیاه

مقدار بسیار کم روغن مایع

آب

طرز تهیه :

ابتدا پیاز و هویج و سیب زمینی و فلفل دلمه و گوجه را شسته و حلقه ای خرد میکنیم.

بعد مرغ و پیاز را با کمی روغن مایع تفت میدهیم. بعد زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین را به مرغ اضافه کرده و سپس سبزیجات حلقه ای خرد شده  بجز گوجه را به آن اضافه میکنیم. میگذاریم چند دقیقه ای در ظرف بسته باشد تا با بخار مواد نرم بشوند. بعد مقدار کمی آب در آن میریزیم و 2 عدد لیمو سیاه در ظرف میریزیم. بعد نمک و زعفران ساییده شده را به آن اضافه میکنیم. 20 دقیقه به پایان پخت گوجه ها را اضافه می کنیم. چون گوجه زود می پزد.

دنیای شلوغ پر از سکوت

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.